Mitt yogaliv i ”Yoga för dig”

Mitt-yogaliv-Marie-Ledendal-o-Nellie-Rolf-publicerade-i-Yoga-för-dig

YEAH!! Here it is the new ‘Yoga för dig‘ magazine with the published ‘Mitt yogaliv’-cartoon by me and Nellie Rolf (Min vardagshälsa) and as an extra plus their is an interview with us as well (with a sneak-a-peek-above) 😀 We are sooo excited! To see more by us, take a look at our webpage mittyogaliv.se Cheers!

Hejsan! Nellie och Marie här, något uppspelta. Vi står med vars ett exemplar av senaste numret av tidningen ”Yoga för dig” i våra händer och har bläddrat frenetiskt för att hitta vår serie. En Mitt yogaliv-serie, i en riktig tidning! Och som bonus (se tjuvtitten ovan) finns det dessutom en intervju med oss där vi berättar mer om Mitt yogaliv; hur det började, och vart vi är på väg… Vi har stora planer framöver och har redan börjat spåna på höstens aktiviteter, men först ska vi fira denna milstolpe. När vi startade hade vi inte kunnat ana att vi inom ett halvår skulle vara med i en av Sveriges största yogatidningar. Det är ett tydligt bevis för oss att vi är på rätt spår och att det finns en plats för Mitt yogaliv i dagens media.

ps. självklart hamnade tidningen upp och ner i alla hast med självutlösare och kamera med sinande batteri, men i sann operfekt anda så är vi lika glada i alla fall…